VILA DELUX
VILA DELUX
N E G O T I N
Bild Bild Bild Bild Bild
{ NEGOTINSKA KRAJINA © 2008 - 2023 VILA DELUX DOO }NEGOTIN • { KONTAKT }
HomeO namaUslugeSmeštajEconomy sobaKomforna sobaDelux sobaDelux ApartmanBooking.comBlogGalerijaSastanciNovostiKontakt
United%20Kingdom.gif Romania.gif Germany.gif Serbia.gif star.png star.png star.png star.png
O nama
Bild Bild
Ljubazna i kvalitetna usluga Vile Delux, nastala kombinacijom istočnog šarma, evropske elegancije i uspešnog porodičnog biznisa, uspela je da spoji posao i zadovoljstvo.


Kvalitet usluge je prioritet našeg poslovanja. Preporuke zadovoljnih gostiju našeg smeštaja govore u prilog ovoj tvrdnji. Preporuka je uvek najbolja reklama i potvrda kvaliteta.

Na mirnoj lokaciji, nadomak centra grada, Vila Delux predstavlja mesto predaha i odmora u prepoznatljivoj užurbanosti današnjice.
Vila raspolaže sa sobama i apartmanima modernog i elegantnog dizajna koje svojim sadržajem zadovoljavaju potrebe korisnika svih kategorija.

U sastavu vile Delux na usluzi gostima su restoran za doručak (zaseban deo namenjen pušačima), sala za sastanke, bazen, besplatan parking, besplatan WIFI internet.

Inspirisane savremenim italijanskim dizajnom, sobe su opremljene
Flat-Smart-LEDTV-om, kablovskom televizijom, fenom, WIFI internetom velike brzine, mini barom, individualnom kontrolom klima uredjaja, radnim stolom, terasom. Iz pojednih soba se pruža predivan prizor na bazen i park.

Uz sve pogodnosti koje nude vrhunski opremljene sobe gosti mogu preko dana da uživaju u plivanju, sunčanju, konzumiranju raznih napitaka.

U večernjim satima pravi je užitak opustiti se na terasi osvetljenog bazena uz program koji se prenosi putem video bim-a.

Da bi započeli uspešan dan, nije dovoljno samo dobro spavati, već i dobro doručkovati. Zato Vam vila Delux nudi svakog dana od 07:00 do 09:30h. bogat i raznovrstan doručak na bazi švedskog stola (buffet).

U našoj tehnički opremljenoj sali za sastanke, ugostićemo sva vaša okupljanja, simpozijume, konferencije i gala večere.

Dobro došli
1del (72).JPG
hit counter script