VILA DELUX
VILA DELUX
N E G O T I N
Bild Bild Bild Bild Bild
{ NEGOTINSKA KRAJINA © 2008 - 2019 VILA DELUX DOO }NEGOTIN • { KONTAKT }
HomeO namaUslugeSmeštajEconomy sobaKomforna sobaDelux sobaDelux ApartmanGuestbookGalerijaKonferencije i događajiKontakt
United%20Kingdom.gif Romania.gif Germany.gif Serbia.gif star.png star.png star.png star.png star.png
O nama
Bild Bild
Ljubazna i kvalitetna usluga Vile Delux, nastala kombinacijom istočnog šarma, evropske elegancije i uspešnog porodičnog biznisa, uspela je da spoji posao i zadovoljstvo.


Kvalitet usluge je prioritet našeg poslovanja. Preporuke zadovoljnih gostiju našeg smeštaja govore u prilog ovoj tvrdnji. Preporuka je uvek najbolja reklama i potvrda kvaliteta.

Na mirnoj lokaciji, nadomak centra grada, Vila Delux predstavlja mesto predaha i odmora u prepoznatljivoj užurbanosti današnjice.
Vila raspolaže sa sobama i apartmanima modernog i elegantnog dizajna koje svojim sadržajem zadovoljavaju potrebe korisnika svih kategorija.

U sastavu vile Delux na usluzi gostima su restoran za doručak (zaseban deo namenjen pušačima), sala za sastanke, bazen, besplatan parking, besplatan WIFI internet brzine 16Mb/s.

Inspirisane savremenim italijanskim dizajnom, sobe su opremljene
Flat-Smart-LEDTV-om, satelitskom televizijom, fenom, WIFI internetom velike brzine, mini barom, individualnom kontrolom klima uredjaja, radnim stolom, terasom. Iz pojednih soba se pruža predivan prizor na bazen i park.

Uz sve pogodnosti koje nude vrhunski opremljene sobe gosti mogu preko dana da uživaju u plivanju, sunčanju, konzumiranju raznih napitaka.

U večernjim satima pravi je užitak opustiti se na terasi osvetljenog bazena uz program koji se prenosi putem video bim-a.

Da bi započeli uspešan dan, nije dovoljno samo dobro spavati, već i dobro doručkovati. Zato Vam vila Delux nudi svakog dana od 07:00 do 09:30h. bogat i raznovrstan doručak na bazi švedskog stola (buffet).

U našoj tehnički opremljenoj sali za sastanke, ugostićemo sva vaša okupljanja, simpozijume, konferencije i gala večere.

Dobro došli
1del (72).JPG
hit counter script